Trænersituationen 2019/2020:
 
Vores træner, Maja, har valgt at fokusere på sine studier, og vil efter efterårsferien ikke længere kunne træne U9-U11 holdet. 
Vi mangler derfor en træner, der har lyst til at fortsætte efter Maja. Kontakt os gerne for at høre mere!
- Vi takker Maja for den tid hun har været i klubben!
 
Vores træner, Søren, på hold 2 (U13-U19) er på udkig efter en hjælpetræner, der har lyst til at hjælpe med træningen. Er du interesseret, så kontakt os og hør nærmere. Som hjælpetræner er vores eneste krav, at du brænder for badminton, og har lyst til at tage hjælpetrænerkurser, hvis du ikke allerede har dette. Kurset er selvf. sponsoreret af klubben! Selv hvis du er under 18, kan du være med som hjælpetræner!
 
Vores træner, Kasper, på hold 3 (U13-U19) som også er kasserer, vil gerne fokusere på andre bestyrelsesopgaver. Derfor leder vi efter en træner der kan tage over for Kasper. Alternativt leder vi efter en der vil dele trænerposten sammen med Kasper. Er du mere interesseret i at være hjælpetræner, er dette også muligt. Kontakt os, eller mød op til en af træningerne, for at høre mere. 
 
Til forældre: 
Vi er afhængige af at forældre til ungdomspillerne giver en hjælpende hånd, f.eks. med opsætning af baner og evt. stå for nogle afgrænsede øvelser med børnene (vi skal nok instruere dig). Så har du tid, lyst og mulighed til at være til badminton sammen med dit barn og resten af holdet, så send os en mail (ungdom@koldingbadminton.dk) om hvad du vil kunne tilbyde, så finder vi en rolle til dig. På forhånd tak for hjælpen!